mtbkurser

Ta din stigcykling ett steg längre!

Boka en kurs med mig

Grundkurser, guidade turer och privat coachning

Vill du bli tryggare på cykeln och få mer kontroll på stigen, slipa på din teknik och få med dig lite ny kunskap att fylla din verktygslåda med? Kanske har du och ditt kompisgäng, din cykelgrupp eller familj precis börjat cykla mountainbike eller hållit på ett tag och vill utveckla er lite? Eller letar du den perfekta presenten till någon cykelintresserad som fyller år?

Jag erbjuder kurser från nybörjare till medelgod i mindre grupper upp till sju personer eller privata lektioner. Jag finns i Östersund och Storhogna/Klövsö och Vemdalsskalet/Vemdalen. Är ni en grupp om minst 5 personer kommer jag gärna till er.

Vem är jag?

Jag har cyklat sedan 2007. Började som landsvägscyklist och jag sadlade om till stigcyklist.  Jag blir lite extra lycklig av stökiga, steniga och branta enduroleder och kaffetermos i ryggsäcken. Extra lycklig blir jag också av att se andra utvecklas! Därför har jag hållit kurser, träningar samt ordnat cykelläger. Jag har tävlat i långloppscupen, kört ett SM i XCO och XCE innan endurointresset tog över.

Jag erbjuder:

I bought mountain bike in April and I am learning by doing. However, a whole sunday with guru Helena Enqvist was a real eye opener. She shared her knowledge and experience with the group and we are now training those skills to be better and to dare test more.
Lesya Kysil
Har haft en riktigt härlig och lärorik dag på cykeln i dag med ett grymt gäng tjejer! Tack fantastiska Helena Enqvist. Nu ska här tränas på att våga vara lite tuffare på stigen.
Emelie

Jag anpassar efter dina förutsättningar!

Du behöver inte känna att du måste vara duktig eller kunna massor innan en kurs med mig. Jag anpassar upplägg efter dig och gruppen och meningen är att du ska utveckla dig, utifrån din nivå och dina önskemål.

Du vågar boka in dig!