• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Isigt långpass på Frösön eller snabbkaffetempo

Isigt långpass på Frösön eller snabbkaffetempo

dsc01438

En spontan kafferunda som blev en timme längre än vad som det var tänkt. Alldeles för många vurpor för min del med en rejäl reva i mina fina vinerbyxor. De som effektivt lagades med en buff och lite silvertjep.

Isiga stigar varvade med hård skare som effektivt sög musten ur benen. Lite torr ”sommarstig” vid Västbysidan på Frösön där det pirrade i magen av cykelgläjde över att åka över rötter även om tekniken var lite ringrostig. Kaffestopp med pepparkakor och kaffe och en passerande cyklist som lika spontant bjöds på fika och sedan tog sällskap med oss.

En sån där perfekt lördagsförmiddag i fina vänners sällskap. Grått och trist väder men en fin vintercykling med en rejäl dos mjölksyra och snabbkaffetempo. Så som det tenderar att bli i bland. Det var välbehövligt för vintersega ben och en trög kropp som vaknar lagom när det är dags att åka hem.

dsc01445

Sara Rönnberg fick testa Jimmy Edlunds fatbike. Troligtvis dagens gladaste cyklist!

dsc01440

Olle bjöd på sockerkaka!

dsc01444

Svårforcerad ridstig.

dsc01441

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: