• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Kick off för She Rides Östersund/Åre 30 maj!

Kick off för She Rides Östersund/Åre 30 maj!

I måndags träffade jag, Erika och Sara över en middag och planerade för kommande event och träffar. Vi skrev många ideer som vi skrev ned och många skratt och en sådan där pirrig känsla i magen av förväntan. Vi vet att det finns många tjejer som cyklar här och vi hoppas att det kan bli fler.

Vi vill få fler tjejer att upptäcka cykling och att våga cykla i grupp! Därför bjuder vi in till en kickoff inför sommarens träningar och events och du kan välja mountainbike eller landsväg. Alla, och vi menar verkligen alla, kan vara med den här kvällen!

Så inleder Sara Borg informationen för vår kickoff på stig och väg med She Rides Östersund/Åre den 30 maj. För äntligen ska vi starta upp en fin cykling sommar tillsammans här uppe. Vi börjar med att cykla tillsammans och sedan fika efteråt. . Ett bra sätt tillsammans med er prata lite mer om vad vi kan hitta på under sommaren. Eftersom det både finns landsvägs- och mountainbikecyklister så kör vi två grupper så att alla verkligen kan vara med.

De som vill cykla mtb möts upp kl 18 i  Brunflo och cyklar en runda som Erika och Sara har sett ut. En runda som är enkel och fin och som körs i lugnt tempo.

De som vill cykla landsväg möter upp mig i Badhusparken i Östersund kl18 och vi cyklar via Marieby till Brunflo för att ansluta vid fikat och sedan cyklar gemensamt tillbaka till Östersund igen. Det behövs inga förkunskaper. Jag kommer att gå igenom säkerhet för cykling i grupp, tecken och liknande.

Så kika in på eventet här och anmäl dig så vet vi hur många som kommer och kan beräkna fika. Det här kommer att bli riktigt roligt- och återigen ALLA kan vara med!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: