• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Nytt poddavsnitt – vi pratar vintercykling

Nytt poddavsnitt – vi pratar vintercykling

Nu finns det ett nytt avsnitt av podden ute!. Vi har pratar vintercykling den här gången. Om hur det är att cykla en vätternrunda på vintern så som Elna har gjort och om hur man kan klä sig för att inte frysa. Om dubbdäck och distanspass. För vintercykling är något som vi båda gillar och ger en stor tumme upp för!

Podden finns på cykelpodd.se och även här på Itunes och på Acast och så på Youtube om du hellre vill lyssna där.

Jag vill också passa på att tacka för att fina ord vi har fått på det första avsnittet. Det som har laddats ned så många gånger. Det är så roligt att ni har tyckt att det är bra. Ni får gärna komma med lyssnarfrågor. Är det något som ni vill att vi ska prata om, eller svara på lämna en kommentar, här, hos Elna, på Instagram eller skicka ett mejl. Du kan också skriva till oss via poddens Facebooksida! Den hittar du här och glöm inte att gilla den så får du veta när det släpps nya avsnitt.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: