I Åre – på skidor men det blir cykel från oss!

Ni som följer Elna Dahlstrand på Instagram såg kanske att hon hade lagt ut en mikrofon på Instastory häromdagen? För vet ni? Vi blir med podd!

I Åre under Winter workation förra året bestämde jag och Elna att börja podda tillsammans. Jag hade tänkt tanken ett tag innan och frågade henne om hon skulle vilja göra det tillsammans med mig. Var det någon som jag ville göra något sådant med var det just Elna.

Vi skrev ned ämnen vi spånat fram och funderade hur vi skulle klara av det tekniska. Jag bor i Östersund och Elna utanför Jönköping. Att podda på distans var det enda möjliga. Vi var fulla av inspiration efter att få höra hur tjejerna bakom att-resa-podden startat upp sin gemensamma podd.  Sög in oss allt vi kunde.

Men Elna väntade barn och sådant tar energi. Likaså att bli småbarnsförälder och vi la uppstarten av podden vilande. Nu i december bestämde vi oss för att köra. Jag beställde microfon i mellandagarna och väntar bara på att den ska levereras!

Då för ett år sedan fanns det inte så många poddar kring cykel. Inte aktiva. Under året som gått har det tillkommit poddar på cykelämnet. Superkul och jag tror med all säkerhet att det finns plats för fler. Som Elna och mig. Vi är grymma på cykel och har olika infallsvinklar. Vi kompletterar varandra och det behövs lite fler tjejer i en annars rätt mansdomierad cykelvärld.

2018 blir ett roligt cykelår!

15

7 Comments

  1. Helena januari 4, 2018 at 21:36

   Jag tror det kommer att bli grymt! Pirrigt och mycket att få till med teknik men sånt löser sig! Kanske du har nåt du vill höra om? Tips mottages tacksamt såklart!

   Reply
 1. Linnea Edmark januari 4, 2018 at 23:29

  Så himla roligt att ni ska göra podd! Grattis och stort lycka till med allt – jag lovar att lyssna! 🙂
  Hälsningar Linnea med Friluftspodden

  Reply
  1. Helena januari 5, 2018 at 11:23

   Tack så mycket! Ett lycka till behövs 😉 Vad roligt att du ska göra det!

   Reply
 2. Pingback: Podden, pojken och planen – Cykelkatten

 3. Sara januari 8, 2018 at 11:00

  JA VAD SJUKT KUL!!!!

  Reply
  1. Helena januari 8, 2018 at 23:20

   Ja!! I dag kom micken dessutom. Nu ska vi bara klura ut det tekniska sedan ska det pratas om cykel, högt och lågt!

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.