Night Snow Run Vemdalen

Det är inte riktigt vinter ännu men hög tid att planera sina äventyr. Jag har två mål i vinter. Nattvasan och så Night Snow Run i Vemdalen.

Night Snow Run gör premiär den 20 januari på Vemdalsskalet. En löpartävling i pannlampans sken. I snö tillsammans med en lagkamrat. Bakom loppet står Petter Bromee´och Joakim Nordlund. Samma duo som har skapat Vemdalen Fjällmaraton. Bara det är upplagt för att det ska bli en riktigt fin upplevelse.

Banan har två sträckningar. 12 kilometer och 6 kilometer och går längs med packad snö mot Jaktstugan. Det ska finnas vätskedepåer och arrangörerna lovar att det kan komma någon överraskning efter vägen. Start och mål på Skalets torg. Man väljer om man vill springa i herr, dam eller mixklass.

När jag hörde talas om tävlingen i somras var jag inte sen att meddela Hasse att vi springer loppet. Han tyckte att det lät som en bra idé. Att få göra något som ett lag är häftigt och med pannlampa dessutom. Vi hade Nattvasan i färskt minne och var redan anmälda till årets upplaga. Det här blir något liknande. I alla fall på snö och med pannlampa. Det blir också ett bra sätt att hålla i gång löpningen under vintern. För att springa i snö kräver lite träning innan

Det här kommer att bli riktigt grymt!

Mer om loppet och hur du anmäler dig finns här.

Foto: Karl Vertergård, Vemdalen

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: