Spin Of Hope 2015

 
Från förra året när Hanna körde schlagerspinning i festblåsa! 

Vi kommer att köra Spin Of Hope för tredje året på Fristilen! 

28 mars är det dags att samla in så mycket pengar det går till förmån för Barncancerfonden. Runt om i hela Sverige pågår detta samtidigt. 12 timmar går cyklarna varma och du kan hjälpa till!
Antingen bokar du en cykel för hela dagen och tar med dig kompisgänget, förtaget eller familjen. Eller så köper du enstaka pass för 125 kr. Det är öppet för alla, medlemmar som ickemedlemmar.
För att boka en hel cykel klicka dig vidare här! Och du skynda dig, platserna går åt.

Vill du inte cykla tycker jag du ska besöka Fristilen ändå. Det händer massor av saker under dagen. Det kommer bland annat att finnas fika till försäljning där pengarna oavkortat går till insamlingen.

Fjolårets bönor. Foto Lisa Bergsten Fristilen.

Min kollega Anna och jag kommer att upprepa fjolårets succé med Rockabilly-spinning iförda klänningar, läppstift och hårband. Bara det är värt ett besök eller hur?

Första årets bloggrapport om eventet finns här och fjolårets här. Vi har haft superkul varje gång och det är en förmån att få vara instruktörer i de här sammanhanget. Självklart går våra löner den här dagen direkt till Barncancerfonden.

Förra året samlade vi in hela 47 000kr. Visst ska vi putsa lite på det rekordet i år?

Så boka in lördagen den 28 mars och besök oss på Fristilen!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: