Dagens #twittmugg +AW på cykel


Årets första afterwork på två hjul. Troligen den mest välbehövliga afterworken någonsin. Det har varit en vecka jag skulle vilja sudda ut helt och hållet. Inte arbetsmässigt men privat.

Eftersom jag egentligen hade planerat att nyttja min friskvårdstimme till att köra lunchspinning fick jag helt plötsligt en möjlighet att gå hem tidigare. Lunchpasset kunde den som egentligen skulle ha de ta. Även det var välbehövligt. Jag körde 75 minuter i går för min kollega.

Nåväl. Hasse cykelpendlade i dag. Jag mötte helt sonika upp honom på Rödön och sen vi vi tillbaka till stan via stigar på Frösön. Vädret gick inte att klaga på! Makalöst vackert vid Rödöbron.


Jag fick rensa och bara tänka på att cykla och inte instruera. Skönt. Benen var skapligt sprättiga och stigarna var ömsom torra och omöm blöta.


Lite snö och is här och var men överaskande bra!
Så roligt att få trycka på lite. Vad jag har saknat detta!


Nu är det helg och vi åker till stugan i morgon efter Hasse kört lördagsrpm:en. Troligtvis följer cyklarna med. jag skulle hemskt gärna vilja cykla skoter/vesselspår i morgon. Är söndagen fin ska vi åka skidor på fjället. Det är synd att inte njuta av den fina vårvintern som vi har där nere!

Trevlig helg vänner!

0

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: