Bloggsvepet

bloggsvepet

bloggsvepet
Söndag och ännu en vecka till handlingarna. Det är också dags för ett tredje bloggsvep. Förra veckan tipsade jag om ett instagramkonto med enbart träd och om den grymma paralympicenS hahrzad Kiavash som tog en sjunde plats på OS i Rio nu i veckan. Häftigt och inspirerande.

  • Vi börjar med det faktum att hösten är här och tävlingssäsongen börjar lida mot sitt slut. Det innebär att många säljer sina hojar de haft under säsongen och i många fall till riktigt bra pris. Elna skrev lite om det i veckan och meddelade även att hennes fina hoj är till salu. Sara Borg säljer också fin cykel. Jag köpte själv en hoj på detta sätt för något år sedan och kom över en grym hoj till lika grymt pris.
  • Racereports gillar jag att läsa. Allra roligast är det att få läsa rapporter från människor man träffat och lärt länna litegrann. Som Andreas och Yvonne som tillsammans knep förstaplatsen i Dalslands XC nu i helgen! Att tävla i mixlag är nya grejen tror jag. Kika in hos dem och ta del av deras berättelse.
  • Annika Larsen tipsar om ett grötrecept jag ska prova. Kokos och jordnötssmör får vilken morgon som helst att bli lite godare. Havregrynsgröt går att variera i all oändlighet. Jag har provat en overnight oats med kokosmjölk och gillade det skarpt.
  • Jessica Clarén har under veckan rapporterat om deras deltagande i Swiss Epic som inte gick riktigt som de tänkt. Men efter omständigheterna gick väl. Jessica bjuder som vanligt på vackra bilder. Besök hennes blogg och klicka dig vidare i inläggen om Epic. Hon och hennes sambo har också bloggat om äventyret på Bicycling.
  •  Sara Rönne funderar lite kring ämnet hälsa och ”plus size” i sitt senaste inlägg. Hon skriver ;

    För jag är ingen hyllning till plus size och jag är ingen kroppsaktivist. Jag tror väldigt mycket på hälsa däremot. Hälsa handlar inte om att bara äta grönsaker, att bara ha en viss storlek på sina kläder eller att bara springa i fjällen.

  • Avslutningsvis ett instagramtips. Roy Fares, de bilderna på bakverk får det att vattnas i munnen varje gång. Mästerverk och jag vill äta allt!

1

2 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: