Bloggsvepet

Det är sista april i dag. En månad som bara försvann. I morgon är det maj och snart försommar. Det går lite för fort i bland. De senaste fem åren har vi tillbringat i Torrevieja för cykling. I år står vi över vårresan och åker ned i oktober i stället. Men även om Spanien är varmt och bjuder på fin cykling är det svenska aprilvädret inte så dumt ändå även om det snöar lite varje dag. Just nu befinner vi oss i Rättvik och har fått två riktigt fina cykeldagar i vårvärme. Det är skönt att slippa ullstrumpor i cykelskorna och överdragstights. Väl hemma i Östersund i morgon lär de komma till användning igen.

  • Jag gillar racereports! Det spelar ingen roll vilken sport det är, eller nästan i alla fall. Det är i vilket fall som helst roligt att få läsa andras upplevelser och ett fint sätt att få ”hänga med” i loppet utan att vara där själv. Sara Borg sprang en halvmara i helgen och bloggade om den i söndags. Ida Aspviken drog till Norge och sprang lopp och persade på milen! Jag drack lite kaffe medan jag läste och längtade lite löparlopp själv.
  • Jag skrev i förra bloggsvepet om facebookgruppen Friluftsbloggar och har även i veckan fastnat bland så otroligt många intressanta inlägg. Som ett inlägg om Vandring runt Eldgarnsö från bloggen på Vift som drivs av Cathinka. Ett inlägg med så otroligt vackra bilder. Ett inlägg som väckte lusten att ta en kort tur i något av de fina naturområden som finns i min stad. Tack för den inspirationen!
  • Anna Pojnen bjöd på sig själv och ett roligt inlägg i veckan. Om hur instruktioner lätt kan misstolkas i sociala medier! Glasklar info är bäst (höhö).
  • Veckans recept kommer från bloggen Jävligt gott och var just precis som bloggnamnet. En vegopasta som vi visserligen glömde att tillsätta soltorkade tomater i men ändå. DET var GOTT! Så pass att jag riktigt längtade efter lunchlådan dagen efter.
  • I stället för ett Instagramtips den här veckan tänkte jag tipsa om en facebooksida. Marie Krysander, en av fuji racingteams nya namn på mtb-sidan (vi växer…sakta) har skapat en sida där man kan följa henne under sommaren. Marie är multisportare av det lite hårdare slaget och ska i sommar köra långlopp i D30. Hon är galet stark, snabb och har pannben som är hårdare än något annat. Vilket innebär att det kommer att krävas en hel del för att hänga på henne! Superkul att hon tänker dela med sig av sin träning och tävling under sommaren. Så in och gilla!
4

2 Comments

  1. Hej men oj! Tack för att jag får vara med 🤗😍! Känner mig hedrad! Pssst heter Pojen om en f vara petig, glasklara instruktioner var det! 😂🙈 Kram! 🤗

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: