Bloggsvepet

3:e advent en vecka kvar till julafton. Två julklappar har jag köpt. Det här med att vara ute i god tid som jag alltid tänker att jag ska vara blir aldrig av. Men jag brukar hinna på konstigt sätt och den här julen lär inte bli ett undantag för det. Än så länge ser också julen ut att bli vit, både i Östersund, Storhogna och Rättvik. I det sistnämnda kommer vi att fira julen det här året. Nyår blir i stugan och jag går på en veckas ledighet. Det behövs med stort b.
I dag fick jag äntligen till ett bra skidpass. Gårdagens lite negativa inlägg (som de få skidinläggen tenderat att vara) kanske jag skulle ha låtit legat i papperskorgen eller bara skrivit om det fina vädret. Men å andra sidan. Det är inte alltid en dans på rosor och allt flyter inte så bra som jag skulle vilja i bland. Bortsett från cyklingen där jag är ovanligt pigg och stark för att vara december. Det är kanske lite som på våren när jag försöker lära benen cykla. Nu försöker jag lära kroppen att det går att åka skidor också.

Söndag och bloggsvep igen. Svepet som firar 52 gånger med det här inlägget. 52 veckor med länkkärlek och förhoppningsvis någon ny blogg för er att upptäcka. 52 veckor där jag hittat många nya att läsa och inspireras av och många gamla favoriter såklart. Bloggvärlden är stor men samtidigt väldigt liten. I regel full av kärlek, i bland inte. Livet som det ser i verkligheten kanske? Nåväl över till veckans svep!

  • Det här inlägget kände jag igen mig i och fick en sån där go känsla i magen. Det är häftigt när man utvecklas, när man vågar prova något nytt och ta steget ur den där bekvämlighetszonen. Så som Sofia gjort och reflekterat om i sitt inägg om att gå DIN egen väg. 
  • Jag har tipsat om Katta och hennes blogg bucketlife.se flera gånger och tänker göra det igen. Jag älskar hennes bilder, de har en speciell ton och när hon fångar vintern och det vackra ljuset som hon gjort i inlägget om att komma hem ska vara en julfest är det bara så bra. Lägg sedan till en fin vardagstext blir det på topp. Sedan att jag längtar att få bo någon annanstans (läs min stuga) än i stan gör att jag tycker det är fint att läsa om någon som faktiskt har tagit steget att våga.
  • Jessica Claren har skrivit två bra inlägg om hur du håller i gång cyklingen i vinter. Jessica har enormt stor kunskap om träning och i synnerhet cykling och bjuder på bra och handfasta tips. Så in och läs! Första delen hittar du här och andra delen finns här. 
  • Nellie Larsson skrev ett bra inlägg om när det är så vidrigt att man börjar böla.  Jag gråter nästan bara på tanken av fyror. De hemska intervallerna som jag undviker. Nellie frågar sig om man får skriva om att det faktiskt inte är så roligt. Det får man. Det är inte så himla kul att träna alla gånger, inte när man ska försöka att bli lite bättre och nå de där målen man kanske har satt upp. För min del gråts det en hel del i bland. Med lite distans kan jag le lite åt mig själv efteråt. men ändå och då befinner jag mig långt i från Nellies nivå. Nä fram för mer äkthet och mindre hej vad pepp jag är jämt!
  • Veckans Instagramtips blir inte en Instagrammare utan en ny riktigt bra funktion! Har ni sett att man numer kan följa speciella taggar? Hasse visade mig det häromdagen. Hur bra som helst. Jag tittar ofta på favorittaggar och nu följer jag dem lätt. Som Storhogna, för att ha lite koll på vad som händer och se alla fina bilder som publiceras. Smidigt och stor tumme upp för en bra funktion på Instagram.
4

2 Comments

  1. Tack för att jag fick vara med i ditt härliga bloggsvep igen. Kul att du känner igen dig i min känsla, personlig utveckling och att våga gå utanför sin comfort zone är magiskt och du inspirerar till att våga just det!

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: