Bloggar om hälsas samlade semestertips!

semestertips
Eftersom jag inte har någon av de andras bilder får ni en ”turistbild” från min stad. Fotat i lördags när Östersund bjöd på sommar!

Veckan som har gått i vårt nätverk Bloggar om Hälsa har bjudit på så många bra tips att jag skulle vilja ta ledigt hela sommaren och upptäcka Sverige. Det finns så många guldkorn på ställen som jag inte hade tänkt på!

Utifall ni missat något av veckans inlägg från mina bloggkollegor tänkte jag sammanfatta den här roliga veckan med deras tips. Mitt om vad ni inte får missa i Östersund finns här.

Anna Jansson bor i Jönköping och tipsar om många fina cykelstråk. Jag skulle vilja cykla Jönköpings Toscana som jag läst om så mycket! Anna tipsar också om fina fikaställen. Jönköping har jag bara cyklat igenom i samband med Vätternrundan och känner att jag vill upptäcka staden mer!

Erika Lauri bjöd på ett fint inlägg om vad Örebro har att bjuda på. Bland annat på Markaspåret som hon håller som sin favorit när det kommer till löpning. För oss som gillar cykel finns där även mtb-leder.

Charlotta Holding bor i Surahammar och kände sig hemmablind men kunde tipsa om Bruksleden och alla de fina små sjöar och skogsbilsvägar i området. Dessutom har Surahammar stora möjligheter till Zumbaträning!

Emma Hällbacka bjöd på ett riktigt bra inlägg om var du hittar den bästa maten i Göteborg. Jättebra för någon som inte är från staden och ska försöka hitta något vettigt att äta.

Malin Eklund tipsade om vad du hittar på i Ljungsbro. Ett ställe jag inte visste fanns men som har massor av fint att bjuda på. Som att slussas längs med Göta Kanal eller besöka Cloettas fabrik!

Ida Johansson tar oss med till Linköping som har sitt Vidingsjö som bjuder på mycket i träningsväg enligt Ida. Motionsspår, mtb-leder, grillplatser och duschmöjligheter. Vi får också fikatips.

Camilla Lind bor i Sälen och tipsar bland annat om vad som ser ut som magisk fjällöpning. Vi får också tips på utegym och ett vandringstips. Så Sälen är så mycket mer än vintersport!

Hoppas även du fick lite inspiration att upptäcka vad Sverige har att bjuda på! 

1

3 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: