GoPro-premiär

Hasse har varit sugen på en GoPro-kamera länge och i dag gjorde han slag i saken och svängde förbi teknikmagasinet på hemvägen och införskaffade en GoPro Hero2 HD.
Det känns lite häftigt att kunna ta med sig den ut på lite roliga stigar och kanske klämma fram lite mer spontana och käcka cykelbilder. Det lilla jag sett av manicken i dag så är bildkvaliteten riktigt bra!

Premiärfilmning när kameran fick följa med runt Brunfloviken mtb-style. Inte det mest upphetsande att se på eftersom rundan mest består av grusväg och nötande på asfalt. Korta sköna stigpartier bryter av det annars rätt monotona trampandet. Men dagens grusfest var självvalt och som Hasse sa, det är bra att nöta lite på rätt cykel. Vädret hade mer att önska, det regnade, ovanligt? Inte det minsta.

Bjuder på två kortare filmsnuttar, (inte upplagda i så bra upplösning) den första från turens finaste parti, stigen längs med Minnesgärde. Den andra filmen från så där härligt blöta och hala rötter vid stenbrottet i Marieby. Så fram med popcornen, häll upp colan och luta er tillbaka i soffan. Filmtaim!

(nu ska jag försöka övertala Hasse att köra Engelbrektsturen med kameran på. För det bästa efter ett  avklarat lopp är att frossa i bilder och framförallt filmer. Jag får liksom aldrig nog!)
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

 • The Summit MTB

  juli 13, 2012 at 21:40

  God kväll, nu känns det som att det är hög tid för en bloggsammanslagning för dig och Hasse!!
  (kolla cykelbloggar)
  🙂
  Förresten var det klart med hur vi ses innan vasan?

  //Andreas

  Svara
 • admin

  juli 14, 2012 at 07:38

  Haha:) det där såg ju lite småroligt ut, antingen en fusion eller lotta om vem som tar vilken film och bloggrubrik:)

  Nej det är det inte va? Vi åker som sagt ned på torsdagskväll till rättvik. Så fredag, förslag när och var?

  Svara
 • Träningsglädje

  juli 14, 2012 at 17:06

  kul att se film! sänk gärna den lite så jag ser stigen, kul att ha koll på hur det ser ut när ni duktiga människor kör! jag inväntar också min gopro som jag beställt via kompis på usa-resa – och har precis kollat cykelvasafilm filmat med gopro. man kan göra mycket kul med det!

  Svara
 • angelicaek.com

  juli 14, 2012 at 18:53

  Förra året var det ganska många som filmade på Engelbrektsturen när de cykla. Sök på Engelbrektsturen på you tube. Ett tips lägg på lite skön musik så blir filmen ännu bättre.

  Svara
 • admin

  juli 16, 2012 at 20:07

  Det är det Lina!

  Tack för tipsen:) nästa video ska bli bättre.
  Och Sara- vi snabba? Njae i bland då:)
  Angelika- jag såg en video som Bang lagt ut!

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: