• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Trendspaning, lyssnafrågor, zwift och gräv där du står – nytt poddavsnitt!

Trendspaning, lyssnafrågor, zwift och gräv där du står – nytt poddavsnitt!

I torsdagskväll spelade vi in det 28 avsnittet och årets sista av cykelpodden. I januari firar den två år. Vi som skulle spela in 10 avsnitt och lyckades vi med det skulle vi vara nöjda. Det allra första avsnittet publicerade vi den 29 januari 2017 och jag bloggade stolt om det. I janauri fyller alltså podden två år och det tänker vi fira.

Men innan dess så finns ett alldeles nytt avsnitt ute. Vi pratar om Zwift, något som Elna är riktigt nyfiken på. Om hur man kommer i gång och tjusningen med att tävla där. Vill du läsa mer om Zwift finns det en del på bloggen och här finns en guide om hur du kommer i gång, här om träningspass där du inte blir avhängd.

Elna trendspanar och har många bra funderingar inför 2020. Som att gräva där man står och stötta lokala klubbar, att etapplopp är på tapeten och watt är grejen. Vi passar också på att svara på lyssnarfrågor.

Så varsegod – här kommer avsnitt 28!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: