det är nära nu…

2 och en halv dag arbete kvar, sedan semester och framförallt mot Motala! Det är pirret blandat med ångest har infunnit sig. Jag oroar mig det mesta nu, mest för att inte klara att hänga med klungan från cykelklubben.se. Vill så gärna fixa tiden och kunna åka hem med målet avklarat. Hela vårens träning ska ju visa sig ge resultat nu. Smolket i bägaren är min hals som inte mår hundra, jag bytte faktiskt bort mitt spinningpass i dag. Bättre att ta det säkra för det osäkra och inte riskera att piska runt baciller.

Införskaffade nya ytterdäck i dag och jag tror jag blev lite lurad. Var ute efter ett swalbe durano, däck jag gillat och som funkat klockrent. de hade inga sådana på cykellogen, bara ett par swalbe ultremo. Ni som har koll vet ju lika väl som mig att det har varit däck som fått ”bulor” och återkallas. Big no no med andra ord. Dock har de tagit till sig detta och gjort om däcken till år. Men ändå, jag läste någonstans att även de nya har vissa defekter. Men vad gör man när man är helt utan fräscha ytterdäck och är ute i sista sekunden? Kommer de att hålla? Nåja, trettio mil hoppas jag att de håller, ser man till priset är det dyra trettio mil. Lättare än mina gamla durano i allafall.

Har ägnat kvällen åt cykelvård, rengjort fälgarna, bytt däck, duschat fujin och polerat upp ramen. Nu glänser den fint i sovrummet. Gett både magnus fuji och min contessa en kedjerengöring. den sistnämnda fick jag byta avfettning 3 gånger?!, då är det lite skitigt. I morgon ska jag ställa växlarna på fujin, på med reflexer sedan är jag redo! Puh…

0

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: