En helg utan energi, men med fågelspaning och lite cykling

Jag är frisk nu men har kvar lite hosta hes röst. Men jag är helt dränerad på energi och oerhört trött. Av att ha varit sjuk men också med stor sannolikhet del utmattningstrött också. Jag har varit väldigt låg i helgen, känt att saker och ting inte spelat så stor roll och gått och lagt mig väldigt tidigt. Även om det inte syns utåt så har de senaste veckorna varit tuffa med mycket trötthet. Jag oroar mig lite för att kliva upp 100% den 4 maj och det kanske är det tankarna på det som stjäl lite energi just nu. 

Jag har försökt att tänka snälla tankar om mig i själv i helgen. Tänkt att de är okej att sova tidigt och att ja inte alls behöver göra en massa saker hemma som att fålla gardiner eller ta hand om den övres hallens alla saker. I stället har jag varit ute för att få lite energi. Åkte ut till Ändsjön tidigt i fredags för att se om sjöfåglarna kommit. Det hade dom och som sällskap till kaffet har jag ett par svanar. På kvällen tog jag en promenad med kameran nere efter järnvägen och fotade ladorna på ängen i solnedgångsljuset.

I går mötte jag upp Sandra och Robin vid Lillsjön och vi drack morgonkaffe tillsammans. Jag fångade bland annat en sothona på bild som putsade sig fin. Sedan åkte jag ut till Fåker och hängde med familjen Östman och Rundström hela eftermiddagen. Väl hemma gick jag och la mig tidigt som tusan. 

I dag cyklade jag faktiskt. Hade en liten tanke om att cykla ut på Frösön och köra lite utförs men hejade mig själv. Målet med cyklingen fick helt enkelt bli att cykla till Cissi för att äta bullar och chokladbollar och cykla hem. En timme räckte gott och väl. Mer än så hade inte kroppen orkat. 

Nu jobbar jag en tredagsvecka och sedan åker vi ned till Rättvik. Cykling står på schemat och jag längtar. Jag hopppas kroppen är lite piggare och jag tror att det miljöombyte blir bra.

Och äntligen äntligen är vintersäsongen över och Hasse har flyttat hem igen!

3

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: