En regning tisdag helt enkelt

Jag har inte varit sjuk så ofta som nu på flera år. Är det inte covid så är en förkylning. Eller rosslighet och halsont som går över lika fort som det kommer. Eller som i dag, huvudvärk, trötthet, hosta och snorighet. Det är bättre nu på kvällen men ändå. Det är tröttsamt.

Jag har inte gjort särskilt mycket i dag. Lyssnat på regnet, redigerat bilder och klippt lite podd. Sovit när kroppen sagt att det varit dags för det. Tittat på en dokumentär på tv4-play och städat av hemmet. Låtit vår robotdammsugare köra sin sväng genom alla rummen. Katten som den kallas gör sitt jobb helt okej så länge den inte fastnar någonstans, stannar av okänd anledning eller smiter i väg till rum där den inte ska vara.

Jag har också tittat på alldeles för många reels på Instagram där folk kör utför snyggt, spanat in tekniktips på Youtube och längtat efter att få rulla till Brunflo Bikepark och omsätta lite teori till praktik. Jag har också gjort lite lösa planer för nästa års cykling och den träning jag tänker mig i vinter. Jag är så pepp på att bli ännu bättre utför. Utvecklas mer tekniskt och drömmer om att våga hoppa lite högre och lite längre.

En regning tisdag i sjukstugan. I morgon är det säkert lika regnigt men jag hoppas vara piggare.

7

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: