Forza

går var det dags igen för ett pass Forza. Har inte kört det på flera veckor eftersom ryggen inte har varit bra. Trots snuva och tveksamhet intog jag samma tuffa position som sist. Med ett träsvärd i händerna och fokuserad blick är jag en samuraj. Totalt fokus och krampande händer så körde jag järnet, inga tveksamheter inför tokdjupa utfall med tre fullcut eller mindre utfall med halfcut och ett snabbt fotbyte. Hur bra är man inte då? Allt är ju iof objektivt, ser nog ut som hej kom och hjälp mig i verkligeheten men i min ninjavärld är jag cool.

Egentlgen hade jag bokat ett spinningpass om jag skulle köra med sambon. Och helt ärligt hade jag faktiskt sett framemot det. Kankse mycket för att jag skulle få låna sambons cyckebyxor med vaddering för sist fick jag ont, rejält ont i väl valda delar. Men spinning är inte så tokigt ändå. Det gäller bara att tänka på hur bra det är för springningen till våren. Hon sa det, instruktören, att det säkert kommer att gå så mycket bättre.

idag är det vilodag. I morrn tänkte jag träna lite styrka efter tentan och innan jag ska i väg och jobba. Kanske är skönt för C att inte alltid behöver följa med mamma på fristilen. Hur skadad kommer hon inte att vara den flickan? Tränar redan barnaeorbics.

Nu är det dags för en promemad. Härligt väder ute!

0

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: