Just nu

Jag har öppnat datorn, stängt den och öppnat igen. Öppnat ett nytt dokument och satt en rubrik och sparat sedan. Trots att jag har så mycket jag vill skriva om kommer inte orden till mig just nu. Men så småningom kommer de nog. För jag har varit trött i sommar och prioriterat det som gett mig energi. Men jag har saknat bloggen. Saknat att få skriva. Men det kommer och allt har sin tid.

Och just nu är vi mitt i en flytt. Det är kartonger och saker överallt i lägenheten. Just i det läget när det som skulle packas ned i kartonger är där men allt annat som an stoppat undan lite här och var är framme. Som ska slängas eller få plats i någon kartong som är bra att ha. Men vi ser ett slut och sover bara en natt till på Ringvägen. I morgon går flyttlasset. På grund av min numer förvirrade hjärna och lite bekymmer att hålla ordning på saker strulade jag till datum och trodde dottern var ledig och kunde hjälpa oss. Men det ordnar sig. Men snart är vi Torvallabor med enormt mycket yta att röra oss på. I morgon redan.

Och i flyttkoaset längtar jag till stugan. Vi var dit en kort sväng i helgen. Anade höstfärger i dimman. Septembervädret har inte varit så fint senaste tiden och jag håller tummarna att det inte regnar till helgen. För jag vill ut på fjället. Och på tal om stugan har Hasse gjort ett hästjobb att måla den i vår och sommar. Nu återstår bara lite vitt runt fönstren och jobbet invändigt. Men det blir senare när vi landat och flyttat klart.

Jag har också brutit av packandet med lite cykel också. Fått andas lite och samlat lite kraft. Rullat de där gamla stigarna jag cyklade mycket förr. De där uppe på ÖSK och Rannåsen. Hala och utmanande men roliga och funderat på varför jag inte cyklat där mer tidigare under de senaste åren. Men det är lite så mycket cyklingen här för mig. Jag snöar in på ett område. Byter sedan och när hösten kommer återupptäcker jag allt det där som jag inte cyklat på länge.

Det var lite just nu. Och nu ska jag återgå till att packa ner vårat hem.

2

2 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: