Kojsöndag

Min svärmor pratade om kojdagar. Dagar när man stannar inne och inte gör så mycket. Regniga dagar är perfekta kojdagar och Hasse har fört sin mammas kojdagar vidare. I dag har det regnat hela dagen. Från tidig morgon och ändå fram tills i morgonbitti ska det regna.

Vi tog sovmorgon och bestämde oss för att köra ett intervallpass lite senare. Utomhus tyckte vi lät som en bra ide tills vi insåg att regnet inte skulle avta. Vi sköt det tänka passet till eftermiddagen och till Strava. .Drack kaffe och tittade på världscupen i DH från Leogang för juniorer, damer och herrar. Bestämde oss för att åka upp på Elvebäcks och ta en fika. För att komma ut och få lite frisk luft. Vi letade roliga intervallpass i Strava att köra och jag kände mig ändå ganska pepp.

När vi kom hem stickaede jag lite och somnade i soffan. Det där intervallpasset glömdes bort och när jag vaknade omtöcknad och mer trött än innan bestämde jag mig för att en kojsöndag är just en kojsöndag. Ingen fysisk aktivitet, bara sånt som lätt att göra. Som att sticka vidare på en fin kofta jag håller på med, publicera lite info om en kommande endurointro för tjejer under Östersunds cykelfest (Mer om det till veckan), mejla lite med Sara Öhman som jobbar med Lofsdalens fjällcykelfest. Jag ska dit och hålla clinics och gudiad tur (även mer om det snart!) och så lyssna på podd.

Nu ska jag sticka ett par varv till innan jag gör kväll. I sovrummet smattrar regnet lika fint som det gör mot en tältduk. En härligt ljud att sova till.

5

One Comment

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: