Vilken jäkla bra helg

I bland blir det bara så bra på sitt allra enklaste vis. Som att fylla en helg med riktigt mycket måbra-saker. Bara det att börja helgen redan på torsdagseftermiddagen gör mig redan lite gladare och piggare. Veta att det väntar en långhelg i stugan och en helg tillsammans med Hasse. Vi ses sällan nu. Precis som förra vintern bor vi på varsitt håll. Hasse i stugan och jag är hemma i stan. Precis som förra året ses vi på helgerna. Inte varje helg men så ofta i får vi får i hop det med en bil. Det blir tomt i lägenheten på veckorna när jag inte har någon att småprata med när jag känner för det. Kanske blev det lite extra tydligt när Cissi flyttade och lägenheten inte fylls av den energin hon alltid bjuder på?

För att göra något annat än vi brukar när vi är i stugan åkte vi upp på hotellet och åt middag. Vi hade bokat bord innan. Lagom trötta av en skejttur på Björnrike. Lite lagom uppklädda för en burgare och ett glas rött för min del. Vi satt en lång stund och pratade. Kom på att det var nästan 6 år sedan vi var på hotellet och åt sist bortsett från en pubkväll med gruppen Smågrus. Vi kom också på att det var längesedan som vi var ut och åt på det här sättet och inte bara en lunch eller en middag på Tages innan stugan på fredagarna. Vi pratade också om att 2020 är speciellt, jag fyllde jämt för någon vecka sedan, Cissi blir 20 i april och Hasse fyller jämt i maj och dessutom är det 10 år i år sedan vi träffades den där gången på vättenrundan. Tiden går fort. Nästan alldeles för fort i bland.

Vi drack kaffe i vinterträdgården innan vi åkte hem till stugan och mjukisbyxorna. Vi laddade för långpass över fjället på lördagen. Fick en fantastisk dag med våfflor och sällskap av John och ägnade kvällen att hänga i soffan. I dag gjorde vi ingenting mer än tog sovmorgon och åt långfrukost i soffan innan vi åkte in till stan och Hasse tillbaka till stugan igen efter att lämnat av mig. Det blev en för jäkla bra helg det här. Dessutom har jag fotat fåglar men inget norrsken. Kanske återkommer till det. Jag är i allafall fylld med mycket måbra-känslor och energi för veckan som kommer.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: