• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Det är ju så kul att cykla – Happymorningride #86

Det är ju så kul att cykla – Happymorningride #86

Den här cykeln alltså. Tänk att den är min.

Jag gör en kort uppdatering nu på lunchen. Vill bara kika in och säga att cykla kan var det roligaste som finns när det surrar av kraft i benen, när solen börjar värma lite och stigarna torkar upp. När man samlas så många människor alldeles för tidigt för att köra sig hungrig på frukost. När dottern studsar upp ur sängen för att äntligen få möjlighet att följa med ut.

En sådan dag var det i dag. Den som började lugnt eftersom jag planerat att åka en sväng efter jobbet. Men som helt plötsligt blev en runda av galen fart i benen och teknik som äntligen fanns där. När cykeln levererar galet bra och jag inte ens känner mig särskilt trött. När man får ett kvitto på att lugna pass gör benen rappa när man väl får ta i. Då är blir man tametusan hög på livet.

Jag tog med mig GoPro-kameran och har en förhoppning om att kunna bjuda på en VLOGG i kväll. Från morgontrött cyklist till nöjd cyklist på väg till jobbet. Tills dess får ni 8 sekunder ren cykelglädje signerat Cecilia som även hon förstått tjusningen av morgoncykling i Östersund, frukosten!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: