• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • She rides – teknikträning i Torvalla och ”mumindalen”

She rides – teknikträning i Torvalla och ”mumindalen”

Den 20:e juni bjuder vi in till lite teknikträning i Torvalla.  I den lilla skogsdungen vid Gåsenvägen som i somras fick namnet Mumindalen finns det fina stigar att träna teknik på. Rötter, några stockar att ta sig över, några hissnande utförslöpor och tighta svängar. Naturliga klurigheter helt enkelt och på den lite större gräsängen tänkte vi ordna med balansövningar, slalomcykling och eventuellt något litet drop i form av lastpallar.

Oavsett hur mycket man har cyklat är det inte fel att öva på att lära känna sin cykel bättre och öva teknik och därför passar kvällen för alla. Vi själva är inga proffs utan vi lär av varandra vilket brukar bli riktigt bra.

Så är du i Östersundsområdet så kom till Torvalla centrum vid parkeringen vid Coop kl 18 den 20:e juni! Därifrån cyklar vi den korta biten ned till mumindalen. Tag med slang och pump om du har!

Läs mer och gå med i Sherides Östersund och Åre för att hålla dig uppdaterad!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: