christmas

Happy christmas ride!

I dag var det Happymorningride ”julupplagan”. Ett event jag stod värd för och som jag sett framemot hela veckan. Vi planerade en liten lugnare runda eftersom alla attiraljer annars hade riskerat att ramlat av. För utklädda var vi alla, mer eller mindre. Dessutom var stora delar av gänget lite krassliga.

Det var jätteroligt att så många lagt ned tid på att julfiera sig själva och cykeln. Jag själv stod med panik i blicken på den lokala mataffären i går utan att ha en aning om vad jag skulle hitta på. Det här med planering i julstressen är svårt. Det fanns dock en barnbody i storlek 50/52 och hemma hittade jag en tomte. Det blev bra även om det såg lite makabert ut. Som om jag krockat med tomten på vägen ned till Scandic.

Kreativ utstyrsel, Hasse kom på den fina idén.

Jag hade utlovat ett pris för bästa utklädnad. Om det lockade låter jag vara osagt. Eller så är det så enkelt att vi är lite barnsliga och gillar att bjuda på oss själva. Stefan Moe som i dag gjorde Happymorningride fick en förvarning av Stefan i forumet inför;

Du har observerat att det är utklädning denna morgon så du inte tror att vi är helt tappade bakom vagnen…. 😬👍🏻

Stefan hade förstått temat och kom utklädd som julgran. Han hade tänkt på detaljerna och satt fast julklappar på sadelstolpen. Jag som var enväldig domare utsåg honom som vinnare till en låda tomteskum.

Julupplagans vinnare!

Vi avslutade med frukost, önskade varandra god jul och på skoj funderade på om vi på fredag skulle cykla i frack och balklänning. I stället enades vi om en lite tuffare Happyride, så som det brukar. Hur som var det skönt att inte rulla så fort i dag. Bara få lite frisk luft och umgås över frukosten.

Stefan tog på sig sina finaste bakläder, ett par glasögon och löshår.

Vi undrade om Jimmy måhända tagit hand om torktummlarluddet.

Erika gick stenhårt inför glitter.

Olle och Bert-Ola hade trimmat skägg och lånat julgranspyntet.

I tomteskogen.

Jag var lite rädd att jag skulle sätta eld på tomteskägget med hjälp av lampan.

eh…..joråsatt. De här umgås man med varje fredag.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: