Älskar, saknar, önskar mig- tio saker med inspo från Elna.

Elna postade ett fint inlägg i dag och ville höra vi läsare älskar, saknar och önskar oss. Här kommer mitt.

Jag älskar vintern. All snö, kylan, knarret under skorna, under skidorna och känslan att få komma in i stugan efter en dag ute, krypa upp i soffan med en kopp kaffe och tina upp.

Jag saknar min lillayster som bor i London. Jag saknar alla mina syskon som är utspridda på olika håll.

Jag tycker så mycket om min dotter. Min fina tjej med ett sådant stort hjärta. Hon som sprider kärlek till alla! 

Jag brukar be mina fötter, mina ben och mina lår att somna när jag är inte kan det på kvällen. Då slappnar jag av.

Jag önskar mig vintercykelskor i julklapp. Mina fötter skulle bli så glada av det. Nu ska jag köpa nya vinterdäck och får nog laga mina vinterskoskydd så länge.

Jag behöver få höra att jag gör ett bra jobb i bland. Speciellt när jag känner att jag kanske inte riktigt har alla bollar i luften och det svajar i organisationen.

Jag fick just ett sådant sug efter att köra trainer i kväll. Det blir nog så. Första trainerpasset för den här vintern.

Jag blir glad precis som Elna när ni gillar och kommenterar mina inlägg! Jag har fått många nya läsare och fler kommenterarer.

Jag längtar efter fredagens Happymorningride! Snö, skönt häng, maxpuls och frukost!

Jag mår bäst när allt är i balans, när jag får till träningen, livet och jobbet. Jag är nästan där nu. Nästan.

IMG_7327
Jag längar snö!
0

7 Comments

 1. Så roligt att du hängde på och berättar vad du älskar, saknar och önskar dig – det gjorde min dag! Jag älskar också vinter. Snöig vinter, inte blaskvinter. Och så tycker jag att det verkar förskräckligt långt för fötterna att vänta ända till jul med att ge fossingarna vinterskor, du är värd en tidig julklapp! <3

  • Det var ett sådant fint listinlägg ju:-) Blaskvinter är inte vinter, hoppas ni får lite av den sortens vinter som vi har här!
   Jag tycker också det men både plånbok och samvete säger att det nog får vänta lite, jag får ta fram mina sysljödskunskaper och lappa skoskydd..kan ju gå hur illa som helst 😉

 2. Härligt inlägg, kul och höra vad du älskar, saknar önskar.. Tycker som elna att du är värd en tidig julklapp för fossingarna! Här blir det julklappar till vår minis 🙂 spanar vilken barnvagn vi ska unna oss 🙂 hihi en helt ny värld!

  • Vad roligt att du tyckte det! Kan du inte skriva ett likandant Lina? Det skulle vara så roligt att få höra dina svar 🙂
   Jag ska bearbeta tomten lite om skorna!
   Haha, förstår det. Helt plöstligt saker som man inte dirket tänkte på innan. Löparvagn kan jag tänka mig att ni satsar på?!

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: