Bloggsvepet

Åh vad länge sedan det var jag publicerade ett bloggsvep. Sist var den 23 september precis innan jag gipsade handen och inte kunde skriva särskilt mycket. Sedan har bloggsvepet legat i utkastmappen. Det blir så i bland när tanken stannar just vid en tanke. Men saker går att skaka liv igen eller hur?

Sedan sist har det hänt mycket. Då hade de första höstfärgerna kommit och nu är det brunt och grått. Träden är kala och väntar på vintern. Den fick vi för en kort stund. Snöiga stigar och kyla. Sedan kom regnet och värmen tillbaka. Nu känns det mer som tidig vår men jag försöker ha tålamod även om jag längtar skidor så det gör ont i kroppen just nu. Jag har vilat som sig bör på höstkanten och börjat träna lite mer igen. Haft planer, reviderat dem och skapat fler planer. I mina träningsflöden pratas det vinterträning, trainers och träningsupplägg. Planer för nästa tävlingssäsong outas och det är härligt. Det liksom sjuder av förväntningar!

Så över till svepet tycker jag!

  • Jag har läst många gripande blogg- och Instagraminlägg under de senaste veckorna under temat kroppshets. Såg själv serien med Mia Skäringer tillsammans med min dotter  och hade ett inlägg skrivet som jag kommer att spara lite på. Sådana inlägg måste få vila lite. Ett av de inlägg som jag läst och som berörde mig mycket var Jonatan Starks inlägg. Naket, personligt och viktigt. 
  • November kan vara grå, trist och jobbig att ta sig igenom. November är lite så. Men man kan göra november till vad man vill att det ska vara och det skrev Elna ett riktigt bra inlägg om häromsistens. In och få inspo!
  • Jag vill lyfta Sara Borgs inlägg om winter is coming ännu en gång. Jag länkade till det häromdagen och gör det igen. Sara skriver så himla bra och fångar verkligen läsarna. Hennes tankar om vinterdepp eller pepp gav både handfasta råd och som hon själv skrev- en liten knuff i ryggen!
  • Det är inate ett blogginlägg men en artikel från cycling plus som fångade mitt intresse. En intervju med Tommy Olsson som ville gå ned i vikt och och som är världsmästare i sin åldersklass i XCO. En inspirerande och intressant artikel för den som gillar mtb!
  • Malin skrev ett kort men igenkännande inlägg häromdagen om är huvudet dumt får kroppen lida? Precis som hon skriver är det märkligt att det man får/inte ska göra alltid är lite lockande. Eller kanske inte så lite heller i bland. Är man sjuk vill man träna, vilar man under en längre period är suget enormt osv. 

Inget instatips den här veckan men tar jag nästa! För bloggsvepet har återigen fått sin plats på söndagskvällarna. Ha en fin vecka!

2

6 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: