Det kom ett paket och måndagsspinning

craft

Bortse från mina stela armar. Brukar inte se ut så här. Rätt mysig instruktörshörna vi har eller hur?
Vi börjar med spinningen och håller lite på det där paketet jag hintade om på facebook tidigare i dag.  Måndag innebär ju spinning för min del och mina trogna stammisar. Måndag efter måndag kommer de. I bland hinner några nya knipa en plats på söndagskvällen för det är rykande åtgång på platserna. Superroligt så klart. De nya återkommer också vilket är ettt bra betyg. Det är så himla roligt att se deltagarnas utvekling och hur mycket de går in för uppgiften. Hur de jobbar, en del lätt sammanbitna med fokuserad blick och några med de där endorfinleendet som kommer efter det varit som allra jobbigast. Deltagarnas glädje efteråt är min stora belöning. En del av det som gör att jag gång på gång sitter där framme. Det är mitt bästa jobb på sidan av mitt ordinarie. Det som ger mig så otroligt mycket. Tänk bara den känslan när någon kommer fram efteråt och tackar för att det var så roligt, att spinning inte var så trist som de trodde och att de var så nöjda med sin insats. Det är något speciellt!

Vi lämnar spinningen och går över till paketet (Hoppade du raskt över första stycket? hehe, nyfiken?)

craft
Paket måste vara det roligaste som finns! Både de som kommer lite spontant och de man beställt själv. Paket är paket liksom.

I fredags kom paketavi:n per post. Paketet skulle inte kunna hämtas ut förens i dag. Har längtat det där paketet hela helgen. För i det skulle det ligga fina cykelkläder från vännerna på Craft.  Det blev (h)julafton när vi öppnade det hemma innan middagen och såg att det låg mycket mer än vi hade förväntat oss. Ni som läst bloggen ett tag vet att det inte är någon hemlighet att jag gillar deras cykel- och skidkläder. Det mesta i min träningsgarderob är från dem (och Hasses, vilket ni säkert läst om ni nyss klickat in på hans blogg, det här med att blogga i samma hushåll blir lätt en upprepning av samma sak) Därför är det extra roligt att få prova lite av vårens nyheter på cykelfronten. Jag har ju varit mer än nöjd med stigcyklarshortsen jag nött i sommar och vinterkläderna från serien Belle

I vilket fall som helst var det stor lycka på Ringvägen. Åh så fint, nämen titta ett par handskar i lila, å vilket skönt matrial. Cykelsuget blev inte mindre av detta kan jag säga. Nu vill jag ha barmark, lerprickar i ansiktet, lite kyla vårdagar med grymt fina armvärmare, ljummen sportdryck i vattenflaskan och långa pass på racern med bländande vita strumpor. Sen får det gärna dra lite så jag får anvädning för den där featherlightvindjackan som jag föll för direkt. Den blir för övrigt perfekt att springa i. Jag har nämligen bott i Hasses gula som han fyndade för något år sedan.

craft
Den lila färgen hänger med och glad är jag för det. Den kortärmade glowtröjan var ruskigt skön att spinna i.

craft
Underst ett par craft glow bib i tjejmodell med den där knäppningen som kom i fjol. Äntligen får jag prova den! Rosa armvärmare, här går jag defentivt utanför min komfortzon.

craft
Kanske det som jag gillade allra mest så här på en gång. Featherlight-jackan som du lätt gör till en liten boll och stoppar i ryggfickan. I lila och orange dessutom!

craft
Premiärade tröja och brallor på spinningen och tog en sådan där omklädesrumsselfie. Min dotter tar säkert fram den lite större skämskudden.

Är det sommar snart?

0

15 Comments

 1. Oooooo, så mycket fint! Jag tror att jag har den där tröjan, eller i varje fall en liknande för min har ett par år på nacken. Men den är ruskigt skön. Armvärmarna och jackan skulle gärna få flytta hem till mig också. Kanske måste klicka hem något senare… 🙂

  • Den var verklingen det, inte så varm heller, annars är det rätt svårt jobbigt att spinna inomhus i tröja.
   Armvärmarna var så där skönt flossande invändigt. Det som kanske inte var så himla pepp att jag fick in mina armar i xs/s…allstå jag trodde väl att armrna var lite grövre än så haha

 2. Jag köpte byxorna i somras. Tyckte det lät som en smidig lösning med knäppningen. Tyvärr tycker jag inte det är så smidig lösning. Har aldrig lyckats ”få på mig byxorna” igen efter att jag knäppt upp, utan att få en känning av att axeln ska gå ur led 😂 – så det har slutat med att jag få ta av tröjan och klä på mig på hederligt traditionellt vis.

  • Jag försökte i går att visa Hasse hur det är tänkt. Jag har stora problem att knäppa en BH på rätt sätt. Det slutar alltid med att jag vrider den fram och öppnar så. SÅ jag kommer nog att ha problem att få till det här. Men i övrigt kändes byxan skön och paddingen lovar gott.
   jag har ju en annan tjejspecifik byxa, giro med halternecklösningen, den har varit suverän även om jag till en början var skeptisk till om nacken skulle bli öm men det blev den inte!

 3. Åhhh vad snyggt! Jag älskar också Craft 🙂 Vill bara handla massa träningskläder när jag ser bilderna 🙂

  • Riktigt fina grejer! Det är väl helt rätt tidpunkt att handla träningsgrejer nu, det piggar liksom upp!

  • såå snygga…även de är rosa. Gillade mönstret i dem. Dottern påpekade snabbt att det inte finns något i min cykelgarderob som matchar..undrar vad hon ville ha sagt med det 😉

 4. Jag har både byxorna och tröjan!
  Byxorna är sköna och väldigt bra padding i. Dock kan jag tycka att det där knäppet inte funkar så bra. Tar av mig tröjan och ner med byxorna på vanligt sätt 😁
  Gillar också craft.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: