Endurointro för tjejer!

Precis som förra året bjuder Östersund upp till cykelfest mellan den 24- 30 juni där Swe Cup i enduro blir ett fin avslut. Cykelfesten är ett samarbete mellan Visit Östersund, föreningar, klubbar och cykelentusiaster i stan. Ett fint tillfälle att visa upp vad Östersund erbjuder cykelmässigt. För det finns så mycket för alla, fina vägar för landsvägscykling, oändliga möjligheter till Gravel och MTB, leder för downhill och enduro, pumptracks och bikepark i Brunflo bland annat.

I år kommer jag tillsammans med Filippa att erbjuda en kväll för tjejer som vill få en intro till enduro, bli vän med liften och få med sig lite nya verktyg i cyklingen. Kvällen är även öppen för de som cyklat utför och på berget förut och vill utveckla sig lite mer. Vi ser det som ett ypperligt tillfälle att få testa på den fina utförscyklingen som finns här. Dessutom tycker vi att det skulle vara roligt med fler tjejer på berget. Kan man avdramatisera liften lite och få ett hum om vilka leder som finns kanske steget att ta sig dit sedan blir lite mindre!

Vi kommer att köra den tisdagen den 25 juni kl 17.30-19.30 och sedan har man möjlighet att åka vidare på egen hand till liften stänger vi 21.00. Det kostar inget bortsett från liftkort som man löser innan vi ses.

Anmälan ligger uppe här (max 12 deltagare och platserna går åt!) och inbjudan och mer info finns på Visit Östersunds hemsida.

1

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: