Ett av alla sommarminnen

Just i dag är det är kallt i stan. Träden har tappat mycket av sina löv och det är grått. Färgprakten är lite blekare än för någon vecka sedan och solen värmer inte lika mycket. Än dröjer till det till första snön även om nattkyla och vindar skvallrar om att det snart är dags. På Vemdalsskalet snöade det i går. Inget som ligger kvar på marken dock. Där vid stugan kommer vintern lite tidigare. Här i stan kan både oktober och början av november bli långa och mörka.

Precis som Elna uppmanade förra hösten vill jag slänga ut lite sol eller känsla av sommar i bloggen. Ett av alla sommarminnen. Sommaren blev inte så varm som jag hade hoppats på. Det mesta regnade bort. Men vi tog tillvara på årstiden och var ute mycket. Precis som vi är året runt. Sommaren 2015 har varit rolig och bjudit på många äventyr. Sommaren när jag äntligen kunde börja springa igen och upptäckte tjusningen att springa våra svenska fjäll. Något som jag velat göra länge men som ett ostabilt knä satt stopp för. Mitt starkaste sommarminne, eller sensommarminne snarare är den löprunda jag och Hasse gjorde tillsammans med min pappa. Från Rundhögen till Blåhammaren. Vill du läsa om turen finns inlägget här.

Det är inte ett sommarminne bara för aktivetens skull utan för att vi gjorde det tillsammans.  Något som jag aldrig trodde vi skulle göra. Ett minne att spara i många år framöver och förhoppningsvis var det den första av alla turer vi gör tillsammans i framtiden. Det var mer än löpning. Lika stor del upplevelse och äventyr. Så som jag för det mesta ser på min träning när den bedrivs utanför gymmet eller vardagsrummet trainer.

Kan inte du dela med dig av ditt bästa sommarminne? Sprida lite sommarkänsla i bloggfeeden och i det lite halvgråa oktober som råder just nu?

Kent vid vindskyddet ett par kilometer från Blåhammarens fjällstation. Det blåste rejält på vägen upp vilket gav galen medvind hem. Nere i fjällbjörkskogen värmde solen.

 

0

2 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: