Hjälp vad tiden går fort

Jag hinner inte riktigt med. Nyss första mars nu är det den sjunde. Nyss vinter och nu någon form av vårvinter. Kalla nätter (äntligen) och varma dagar. Tö på dagen och is på kvällen.

Det skejtas skare häromkring och på fjället. Cyklas skoterled. Jag börjar längta efter att ta ut endurohojen och köra stig.

Men vänta, bara sjunde mars än säger jag till mig själv och försöker att inte bli stressad av att veckorna rinner i väg.

Det är torsdag. Jag har gjort min första dag på 75% (igen, sist gick det inte så bra) och är supertrött. Tre veckor in med nya arbetsuppgifter och jag börjar landa. Jag kan planera lite och börja vara noga med pauser. I stället för att fira in helg med någon aktivitet har jag sovit, ätit och suttit i fotöljen i vardagsrummet, Skönt!

Jag har också bestämt mig för att i morgon ska jag kravla mig ur sängen tidigt för att vara med på Happymorningride. Det är läge för mtb med dubbdäck på vinterrundan! Jag har saknat cykelhäng och stor hotellfrukost efteråt.

Sen åker vi till stugan. Vårvintersolen går visst i moln i helgen men det går lika bra att skarskejta i mulet väder. Likaså att skida runt spåren. Kanske kokas det lite kaffe utomhus och spanas på fågel. Vi får se!

2

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: