Jag checkade ut för två dagars semester

Jag har tagit ut lite extra ledigt med tanken att få lite mer sammanhängande återhämtning från jobbet. Det går inte åt rätt håll just nu om jag ska vara ärlig och det sista jag vill är inte kunna jobba. Jag har svårt att koppla av, svårt att inte jaga upp mig själv och känner hur de signaler jag ignorerade förut är tillbaka. Som att glömma ord, ha en känsla av att jag ska missa viktiga saker på jobbet och försöker rädda upp med otaliga postitlappar. Jag släcker bränder just nu och glömmer bort att ta viktiga pauser.

Nu har jag inte gjort så mycket mer än åkt skidor, suttit på stugbron och hängt i fåtöljen i stugan. Med bra poddar och en stickning. Sånt som får mig att gå ned i varv. I går tog vi kvällskaffet på en av våra favoritplatser och jag fotade marssolnedgång. Det var längesedan vi gjorde saker som att dricka kaffe på fjället och mer av det behövs för att må bra.

Nu ska vi snart möta upp vänner för att cykla fatbike på fjället. Något även det var längesedan jag gjorde. Det ser ut att bli en riktigt fin dag.

8

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: