När det är lite för kallt att träna ute

Kylan har tagit grepp om Östersund. Det har varit kallt hela veckan och i går kväll stod tempen på 28 minusgrader. Oftast är sådana här kalla dagar väldigt fina och gårdagen var inget undantag. Vi hade en liten tanke om att cykla fatbike i går, vi insåg att det skulle bli för kärvt att åka skidor. Men vi bestämde oss till slut för att ta en promenad. Det var lite för kallt för att träna ute. Visst har jag cyklat och åkt skidor i kyla förut men mina luftrör är känsla och jag har precis varit sjuk. Sedan finns det inget värde att cykla bara för att det är kallt. Nej bättre att köra inomhus såna dagar.

Det var också vad jag gjorde i går. 90 minuter i lätt blå zon, runt 2.5 watt/kg och bra musik i öronen. Jag hade tagit en bana i Zwift jag inte kört tidigare och fick sällskap av en belgare nästan hela vägen. Det blev ett behagligt pass med en helt okej känsla i kroppen. Jag hoppas det håller i sig, det är nämligen racedags på tisdag igen när Zwift Racing Leauge drar igång efter juluppehåll.

I dag är det kallt igen men det ser ut att stiga upp mot 17 grader minus framåt kvällen. Eventuellt rullar vi lite på vinterrundan i månskenet. Innan ska jag köra ett kortare zwiftpass. Får se vad det blir något!

3

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: