Premiär i Brunflo Bike Park

I går rullade jag och Hasse ut till Brunflo Bike Park för att se om det var cykelbart. Förra året gjorde vi premiär där ungefär vid den här tiden. Trots att det har varit mindre snö i år tar det lite längre tid för snön att smälta.

Vi hade bestämt oss för att cykla dit och hem. En lagom tur för min kropp som är trött och slö efter förkylningen. Det fina aprilvädret hade slagit om till ett par enstaka grader och en kall västanvind. En sån där vind som kryper innanför skinnet och känns kallare än vad den egentligen är.

Längs med sjön till Brunflo var det i princip snöfritt och parken fullt cykelbar med undantag för den lilla hopplinjen som hade några snöfläckar kvar. Vi testade en av skogslederna och testade droppet. Tog några bilder och cyklade hem igen.

Jag kände mig inte så klar i huvudet att jag vågade hoppa eller ta gap:et längts nere i hopplinjen. Så var det även förra året vid den här tiden. Sedan hoppade jag stora hopplinjen och gap mesta hela tiden. Jag tror inte att jag kan och vill cykla in mig lite innan jag vågar igen.

Även om det knappt blev så mycket cyklat i själva parken var det skönt att fått rulla dit och kört lite torr stig. Kroppen behöver komma i gång väldigt långsamt och med lite lugn mängdträning ska jag nog bli i form så småningom.

1

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: