Skidrapporten – vi solade mest

I dag har vi tagit sk A1-träning till en helt ny nivå. Plockat in lite cykeltakter i utförandet. 22 km stannade Garmien på.  2 timmars skidåkning och sammanlagt 3 timmars häng lite här där. Fin fördelning mellan jobb och vila tycker jag. Behöver inte alltid vara så seriöst det här med att röra på sig.
Efter 6 km blev det  tre kopppar kaffe i samevistet med näsan mot solen (cykligt beende, fikat alltså). Vi satt ett tag med andra ord. 

Vi har även likadana pannband.

Tussig vårsnö och makalöst fina omgivningar. Lite taskigt fäste gjorde verkligen ingenting. A1 var det, bara hasa sig fram. Jag plockade av mig lite kläder och lyckades trycka ned skidjackan i vätskebältet.

Fint väder ger glada skidåkare.
Hittade en snygg karl på fjället. Tog med mig honom hem.

Sol mot en varm husvägg vid Jors-karivallen. Lite smågodis och bara blunda en stund. Livet på en pinne helt enkelt. 

Solgrop kallar vi detta. Solgrop mot husvägg.

Min sambo är en nyfiken herre. Självklart ska huset kollas in.

Skidåkning mitt på fjället med enbart sportbehå på överkroppen. (Kan tänka mig att herren jag mötte fick något att prata om). Att klä av sig på våren mitt i snön är inte så bra, solen tar rejält. Jag har bränt mig. Men det var värt det.

Från högfjällsrundan. En mil av vackra vyer.

Rätt skönt att bara ta det lugnt. Njuta av tystnaden och grym vårskidåkning. Troligen sista turen för i år. Nästa helg blir det utförsåkning. Sen tror jag inte snön ligger kvar så pass att det går att åka skidor till påsk. Tyvärr. Det är tunt även uppe på fjället och solen tar mycket.

Tunna blöta spår och ännu tunnare snötäcke här och var.

Så nu mår själen bättre. Jag känner mig mindre stressad och veckan som kommer bjuder på lite roligt. Cykel i morgon med dottern och planeringsdagar med jobbet i Torpshammar. Jag och två kollegor ska nyttja fritiden mellan planering och middag till att se byn i löparskor! Jag känner att jag får bita i. Mina kollegor är löpare, det är inte jag.

0

4 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: