Tisdag!

Jag jobbar eftermiddagar på tisdagar. Har gjort det en period nu. Det är skönt att ha förmiddagen ledig. Ta en promenad innan jobbet och dricka kaffe lite längre. Tisdagar är mötesdagar på eftermiddagen och jag behöver samla lite energi. Det är inte så många lediga förmiddagar kvar så jag tar tillvara på de sista.

Idag med mösstickning och en extra kopp kaffe. Har sovit kasst och många tankar har snurrat. Problem tenderar att bli enorma nattetid. Ute snöar det. I går regnade det och det känns inte lockande att träna.

På tal om träna var jag på gymmet i går. Inte hänt sedan före pandemin. Jag hängde med cykelklubbens endurogrupo på deras gemensamma styrkepass. Cirkelträning hardcorestyle. Jag som inte kan ta det lite lugnt tillsammans med andra körde på. Rejält med resultatet att det är svårt att gå och reda sig upp i dag. Det var fokus ben i går och det känns. Men det var superkul och jag har saknat gymmiljön och att få köra styrka. Det har blir min stående måndagsrutin framöver!

I morgon vill jag åka skidor och hoppas att kroppen vill det också. Att vädret blir lite bättre. Det är tvära kast. Från 28 minus till 3 minus i söndags och regn i går.

På torsdag fyller jag år och ska sno i hop något gott fika. Cissi och Andreas kommer förbi. Lagom nivå på firandet.

Sen är det ju helg igen!

Nej nu ska jag återgå till stickningen och kaffet. Ha en fin tisdag!

5

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: