Jag startar eget och erbjuder mtb-kurser!

Jag berättade lite kort på Instagramstories tidigare i vår att jag till sommaren erbjuder grundkurser i mountainbike och guidning och satsar lite mer på att mig som frilansfotograf. Det är en tanke att som legat och grott länge och som jag tänkte göra verklighet av redan i fjol. Men av förklarliga skäl inte blev av. En tanke att utveckla och satsa lite mer på det som jag gjort lite sporadiskt till och från. Jag är fortfarande tjänstledig på 20% och tanken var att fylla den tiden med något annat. Det har jag till viss del gjort när jag tagit på mig fotouppdrag och kört cykelläger och kurser.

Med pepp av vänner som Elna vågade gick min säljsida live här på bloggen gensvaret efter uppdateringen på Instagram blev stor. Kul!

Nu är det äntligen dags, jag smygstartar min verksamhet nu under sommaren och hösten och erbjuda grundkurser och guidning på förfrågan. Det gäller även fotouppdrag. Så småningom är också tanken att kunna erbjuda prints via min fotohemsida. Och nästa år kan jag förhoppningsvis erbjuda fasta kurs- och guidningsdatum.

Vill du bli tryggare på cykeln och få mer kontroll på stigen, slipa på din teknik och få med dig lite ny kunskap att fylla din verktygslåda med? Kanske har du och ditt kompisgäng, din cykelgrupp eller familj precis börjat cykla mountainbike eller hållit på ett tag och vill utveckla er lite? Eller letar du den perfekta presenten till någon cykelintresserad som fyller år? Ett eller flera tillfällen, du bestämmer!

Då ska du höra av dig till mig via mejl med dina önskemål så skapar vi ett upplägg som passar dig/er. Jag vill gärna hjälpa dig som känner dig lite tveksam att komma i gång med cyklingen. Jag anpassar upplägg efter dig och gruppen och meningen är att du ska utveckla dig, utifrån din nivå och dina önskemål.

Under fliken boka mtb-kurs kan du läsa mer och se prislistan.

6

2 Comments

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: