Tjejcykelläger i Lofsdalen i juni!

Den sista helgen i september i fjol bjöd jag och Eszter in till fjällcykelläger i gränslandet mellan höst och vinter och bjöd deltagarna på den allra värsta sortens väder men det var lika glada miner ändå! Vi fick förmånen att testa de allra nyaste röda lederna vid Hovvärken och fika av ledbyggar-Calle. Vi körde teknikträning och gjorde en tur på Stenrutsleden med lunch utomhus och gav en snabbkurs i cykelmek.

Det blev en oförglömlig helg med massor av skönt häng i en superfin stuga, många nya cykelvänner och god mat. Vi hann med yoga och rörlighet med Hanna från Lofsdalenoutdoor och besökte Caroline på Kokhuset för mingel, skumpa och choklad.

Det blev ett omtyckt läger och därför tänker vi upprepa det! Men i stället för ett fjäll i höstskrud bjuder vi in till ett i försommarskrud. Tiden då det inte blir nämnvärt mörkt om nätterna och fjällbjörken har slagit ut. Vi hyr en stor stuga som förra gången med magisk utsikt över Lofssjön. Vi bjuder på lika magisk fjällcykling, häng och god mat.

Så varför inte boka in långhelgen 16 juni-19 juni 2022 och hänga med oss i fina Lofsdalen? Mer info och länk till anmälan som redan är öppen finns här!

3

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: